Monique Tewes

Monique Tewes werkt sinds 2006 in haar eigen praktijk als mediator en coach. In coachingstrajecten begeleidt zij kandidaten bij hun loopbaanvragen. Haar interesse in wat iemand beweegt is groot. Het achterhalen van talenten, drijfveren, doelen en wat daarbij in de weg staat, is dan ook wat zij het liefste doet. Op een oplossingsgerichte manier ondersteunt zij kandidaten in hun persoonlijke ontwikkeling. Met haar grote betrokkenheid bij jong-volwassenen en haar praktijkervaring wil zij kandidaten van kiesjouwstudie.nl begeleiden in hun studiekeuzetraject.

Monique studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens werkte zij in Marketing-, Communicatie- en Salesfuncties in het bedrijfsleven.

Nicoline Franken

Nicoline werkt nu als adviseur en recruiter in het sociale domein en is daarbij actief als coach en loopbaanbegeleider. Haar stijl van coachen is resultaatgericht. Zij stimuleert de kandidaat om door zelfreflectie keuzes te maken en de regie over zijn of haar eigen loopbaan te nemen. Haar enorme ervaring hierin past zij binnen kiesjouwstudie.nl toe op jongeren. Zij gelooft in het belang van het maken van een keuze die echt bij de persoonlijkheid van de jong volwassene past.

Nicoline studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam en de H.T.S voor de confectie industrie. Ze werkte als zelfstandig handelsagent tot 2003.